Autoexperten i samarbete med Overtake i Jönköping

Till den välkända bilverkstadskedjan Autoexperten har nu företaget Overtake i Jönköping anslutit sig. Overtake startades år 2012, då med försäljning av tuningdelar och snart också trimning av fordon. Affärsplanen har sedan dess utökats till att idag erbjuda en fullskalig bilverkstad. Genom att ha blivit en ackrediterad Autoexperten bilverkstad har Overtake fått den kvalitetsstämpel som får kunderna att känna sig extra trygga. Detta genom att Autoexperten alltid säkerställer att varje enskild mekaniker får precis den utbildning och den kompetens som krävs för att kunna utföra sitt jobb på bästa sätt. Dessutom erbjuds kunden en mångsidighet, eftersom Overtake utför service och reparationer på samtliga bilmodeller som finns på marknaden. Vi har en mängd olika tjänster på vår repertoar som bland annat bilservice, motorbyten, motoroptimering, felsökning, reparationer, byte av bromsar, oljebyte, däckkrängning och balansering av däck.

 

Din bilverkstad i Jönköping

Vi erbjuder service av högsta klass och sätter alltid kunden i första rum. Vi erbjuder behändig assistansförsäkring genom Solid försäkring, vi lämnar alltid ett fastpris inför varje reparation för att undvika oväntade kostnader och du har som kund alltid flera betalningsalternativ. Vid alla våra reparationer använder vi oss av originaldelar, alternativt delar med originalkvalitet, och erhåller våra kunder 3 års funktionsgaranti på alla reparationer.

På Overtake möts du av kunnig personal som arbetar i nya, rymliga och fräscha lokaler och där det finns en separat uppställningshall som rymmer alla kundbilar. Din bil behöver med andra ord inte stå utomhus om nätterna, vilket innebär en extra trygghet för dig och din bil. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med din bil.