Betala smidigt med Autoexpertenkortet

Det är praktiskt och ofta även ett nöje att ha bil. Dock är bilägande förknippat med vissa kostnader i form av bl.a. försäkring, service, bensin, underhåll och reparationer. Även om man servar bilen enligt regelbundna intervaller i serviceboken kan man ändå ha otur att behöva reparera bilen. Ibland kan bilreparationer bli kostsamma och det kan vara en tung utgift att klara av ekonomiskt.

 

Autoexpertenkortet

Hos Auotexperten kan man använda Autoexpertenkortet för att dela upp kostnaderna och bestämma i vilken takt man önskar och har möjlighet att betala. Kortet gäller både för inköp i någon av våra butiker samt i Autoexpertens verkstäder.
Det är inget kreditkort knutet till Autoexpertenkortet utan det är ett helt eget kort där man kan välja att söka kredit antingen endast för ett tillfälle eller för flera tillfällen. I det senare fallet kan man ansöka om större kredit.

 

Dela upp betalningen

Att betala med Autoexpertenkortet är räntefritt. Dock tillkommer vissa avgifter beroende på hur man väljer att betala tillbaka. Det är möjligt att välja en betalningsperiod på upp till 24 månader och man kan lätt få koll på kostnaden genom att betala ett fast belopp varje månad. Som kortkund får man också hjälp att jämföra vad olika betalningsperioder innebär i totalkostnad.

 

Avgifter och betalning

Med Autoexpertenkortet betalar man som kund kostnaden först månaden efter inköpet eller verkstadsbesöket. Just nu gäller följande avgifter för delbetalning med kortet: administrativ kostnad 29 kr per månad. Det tillkommer också en uppläggningsavgift som varierar från 45 kronor om man väljer att betala på 3 månader, upp till 345 kronor om man väljer alternativet 24 månaders betalningstid. Totalkostnaden går lätt att se i en sammanställning, för att underlätta valet av mest lämplig betalningsperiod beroende på ens egen ekonomi.

 

Ansökan om vårt kort

Det går enkelt och smidigt att ansöka om kreditkort hos Autoexperten. Detta kan göras antingen i butik, på verkstad eller på nätet via vår hemsida. Det enda man behöver fylla i, förutom önskat kreditbelopp, är uppgifter som; namn, personnummer, arbetsgivare, anställningsform och kontaktuppgifter för mail och telefon. Därefter görs en snabb kreditprövning och om denna blir godkänd är det klart att börja använda Autoexpertens förmånliga kort.