Vår bilverkstad

Overtake i Jönköping är stolta över att nu ingå i Autoexperten, en välkänd kedja för bilverkstäder som finns över hela Sverige. Företaget Overtake har över 5 års erfarenhet i branschen och är en fullskalig bilverkstad i Jönköping. Lokalerna är nya, fräscha och trivsamma med en rymlig hall för alla kundbilar vilka som dessutom står inomhus nattetid.

 

Kvalitet

Overtake är ackrediterade av Autoexperten, vilket innebär att varje mekaniker har utbildning och kompetens för att utföra verkstadsarbetet på ett utmärkt sätt och ger kunder den trygghet som man kan förvänta sig av en professionell bilverkstad.

 

Tjänster

Hos Overtake Autoexperten i Jönköping kan man få hjälp med det mesta inom professionell bilservice såsom t.ex.:

  • Service, felsökning och reparationer
  • Motoroptimering och motorbyte
  • Byte av olja
  • Bromsbyte
  • Däckkrängning och balansering av däck
  • Kamremsbyte

Alla bilmärken och bilmodeller är välkomna och servas samt repareras med samma höga kvalitet.

 

Garanti

Reparationer hos Overtake Autoexperten görs alltid till fastpris för att man som kund ska få överblick över kostnaderna innan arbetet påbörjas. Alla reparationer görs med originaldelar eller med delar som har samma kvalitet som originaldelarna. Det ingår 3 års funktionsgaranti för alla reservdelar och det följer även med garanti i själva reparationsarbetet.

 

Vägassistans ingår

Skulle olyckan trots service, reparationer med garanti och optimerad motor, ändå vara framme så finns det ytterligare en fördel med bilservice hos Overtake Autoexperten i Jönköping. Vägassistans genom Solid Försäkring ingår för alla kunder som utför sin bilservice hos oss . Denna vägassistans innebär att man som kund får hjälp om bilen blir stående längs vägen, oavsett om det är på grund av motorstopp, punktering, brist på bensin eller om man tappat bort bilnyckeln. Läs mer om vår vägassistans här!

 

Betalningsalternativ

Ibland kan reparation och service av bilen vara kostsam. Det är viktigt att hålla bilen i gott skick och ekonomin ska inte vara ett hinder för ett problemfritt bilägande. Därför erbjuds ett flertal olika betalningsmöjligheter och dessutom även betalning över längre tid.

Hos Overtake Autoexperten bilverkstad kan man välja att dela upp betalningen, räntefritt i upp till 24 månader. Detta gör man genom Autoexpertenkortet som man kan ansöka om antingen på plats i vår bilverkstad i Jönköping eller på nätet. Läs mer om Autoexpertenkortet och finansiering här!

Välkommen till Overtake Autoexperten för en trygg, professionell och prisvärd bilverkstad med hög kvalitet som ger en bra kundupplevelse!