Assistansförsäkring från Autoexperten

Assistansförsäkring är bra att ha i besvärliga lägen!

En situation som skulle kunna uppstå för en familj är att man är på väg på minisemester i Stockholms skärgård. Barnen börjar bli hungriga och gnäller i baksätet, men familjen är snart framme och ser fram emot middagen på den fina restaurangen som man fastnade för senast. Men bilen stannar mitt på motorvägen! Hur ska man komma vidare? Ska man åka hem eller fortsätta mot målet? Vad gör man med den strandsatta bilen? Hur mycket kostar bärgning? Går det att lösa på plats? Vad ska familjen göra?

 

Ring Autoexperten

Autoexperten assistansförsäkring är kostnadsfri och ingår när man servar bilen hos oss. Den räcker i 12 månader och täcker väldigt mycket. Man får assistans inom hela Sverige, hjälp på plats eller bärgning till närmaste Autoexperten (inom 100 km). Det ingår även hyrbil eller övernattning på hotell eller hemresa med tåg eller flyg. Dessutom får man ersättning på belopp upp till 5000 kr vid två tillfällen.

Denna försäkring är en trygghet för en bilägare oavsett om man är ensamstående eller flerbarnsförälder, för bilstopp är ett problem som man alltid vill hitta lösningen på snarast möjligt. Det spelar ingen roll om bilen stannar på väg till affären, på väg till flygplatsen och solsemestern eller på väg hem från dagis. Med denna assistansförsäkring är man trygg vart man än är på väg, vart i Sverige bilen än stannar och oavsett om man bara har fått punktering eller om det är ett tekniskt fel man råkat ut för.

 

Bilservice hos Autoexperten renderar assistansförsäkring

Det enda man behöver göra för att ta del av denna förmånliga försäkring är alltså att serva bilen hos Autoexperten. Då gäller assistansförsäkringen i 12 månader och förnyas vid varje servicetillfälle. Det är Autoexpertens sätt att garantera att servicen gått rätt till och att man som kund kan lita på att servicen är grundligt och genomgripande utfört, men om det trots allt skulle uppstå problem, så löser Autoexperten det. Det enda man behöver göra är att ringa, sedan ordnar Autoexperten med lagning, bärgning, hyrbil, övernattning eller hemresa.

Vår assistansförsäkring gäller för punktering och tekniska fel och fordonet får vara högst 30 år gammalt och ha gått högst 30 000 mil.